مرغ کماجدانی

طرز تهیه مرغ کماجدانی

ارزش غذایی:

  • کالری: ۱۷۱
  • چربی: ۲ گرم
  • چربی اشباع شده: ۱ گرم
  • کربوهیدرات: ۶ گرم
  •  قند: ۴ گرم
  • پروتئین: ۳۲ گرم
  • نمک: ۰.۳ گرم

زمان آماده سازی: ۱۰ دقیقه

زمان پخت: ۴۵ دقیقه

مواد لازم برای تهیه مرغ کماجدانی:

  • پیاز ۱ عدد
  • سیر ۲ حبه
  • سینه مرغ ۴ عدد
  • کنسرو گوجه فرنگی ۱ عدد
  • برگ رزماری خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
  • نعنا ۱ مشت

طرز تهیه مرغ کماجدانی:

ابتدا پیاز و سیر را داخل ماهی تابه تفت می دهیم تا کمی نرم شود. سپس گوجه فرنگی٬ رزماری و نمک و فلفل را به آن اضافه می کنیم و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه آن ها را می پزیم.

فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا به خوبی داغ شود. سینه های مرغ را در کف سینی مخصوص فر قرار می دهیم و روی آن سسی را که از قبل آماده کرده ایم می ریزیم و اجازه می‌ دهیم که به ۱۵ الی ۲۰ دقیقه داخل فر پخته شود. در انتها سینی را از فر خارج کرده و روی خوراک را با نعنا تزئین می کنیم و به همراه سبزیجاتی که دوست دارید غذا را سرو می ‌کنیم.

 

اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

لطفاً دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید