طرز املت اسفناج اسپانیایی
ارزش غذایی:
- کالری: ۲۰۹
- چربی: ۱۳ گرم
- چربی اشباع شده: ۳ گرم
- کربوهیدرات: ۱۱ گرم
- شکر: ۲ گرم
- فیبر: دو گرم
- پروتئین: ۱۲ گرم
- نمک: ۰.۵ گرم
زمان آماده شدن: ۱۰دقیقه
برای ۸ نفر
مواد لازم:
- اسفناج ۴۰۰ گرم
- روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
- پیاز بزرگ ۱ عدد نگینی خورد شده
- تخم مرغ ۱۰ عدد
- سیب زمینی ۱ عدد نگینی خورد شده
طرز تهیه املت اسپانیایی:
ابتدا اسفناج ها را داخل یک آبکش بریزید و آنها را روی قابلمه بخارپز کنید.بعد از آن که اسفناج ها کاملا پخته شده آنها را داخل یک کاسه بریزید و حسابی بکوبید.
فر خود را داغ کنید. روغن زیتون را داخل یک ماهیتابه تفلون یا نچسب بریزید و با ملایمت پیاز و سیب زمینی را برای ۱۰ دقیقه تفت دهید تا سیب زمینی ها نرم شود.تخم مرغ ها را داخل یک کاسه بزرگ بشکنید و به آن نمک و فلفل اضافه کنید.سپس اسفناج ها را داخل ماهیتابه بریزید و با سیب زمینی و پیاز مخلوط کنید و بعد تخم مرغ ها را به مواد اضافه کنید و به خوبی هم بزنید. البته می توانید تخم مرغ ها را هم نزنید. در انتها ماهی تابه را داخل فر قرار میدهیم و اجازه می دهیم که تخم مرغ به خوبی پخته شود. هنگامی که روی تخم مرغ کاملاً طلایی شود ماهیتابه را از فر در می آوریم و املت را زیرو رو می کنیم و دوباره داخل فر قرار می دهیم تا طرف دیگر هم طلایی شود. ماهیتابه را از خارج می کنیم و املت را سرو کنیم. نوش جان.