طرز تهیه املت اسفناج اسپانیایی
امتیاز این مطلب

طرز املت اسفناج اسپانیایی

ارزش غذایی:

  • کالری: ۲۰۹
  • چربی: ۱۳ گرم
  • چربی اشباع شده: ۳ گرم
  • کربوهیدرات: ۱۱ گرم
  • شکر: ۲ گرم
  • فیبر: دو گرم
  • پروتئین: ۱۲ گرم
  •  نمک: ۰.۵ گرم

زمان آماده شدن: ۱۰دقیقه

برای ۸ نفر

مواد لازم:

  • اسفناج ۴۰۰ گرم
  • روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
  • پیاز بزرگ ۱ عدد نگینی خورد شده
  • تخم مرغ ۱۰ عدد
  • سیب زمینی ۱ عدد  نگینی خورد شده

طرز تهیه املت اسپانیایی:

ابتدا اسفناج ها را داخل یک آبکش بریزید و آنها را روی قابلمه بخارپز کنید.بعد از آن که اسفناج ها کاملا پخته شده آنها را داخل یک کاسه بریزید و حسابی بکوبید.

فر خود را داغ کنید. روغن زیتون را داخل یک ماهیتابه تفلون یا نچسب بریزید و با ملایمت پیاز و سیب زمینی را برای ۱۰ دقیقه تفت دهید تا سیب زمینی ها نرم شود.تخم مرغ ها را داخل یک کاسه بزرگ بشکنید و به آن نمک و فلفل اضافه کنید.سپس اسفناج ها را داخل ماهیتابه بریزید و با سیب زمینی و پیاز مخلوط کنید  و بعد تخم مرغ ها را به مواد اضافه کنید و به خوبی هم بزنید. البته می توانید تخم مرغ ها را هم نزنید. در انتها ماهی تابه را داخل فر قرار می‌دهیم و اجازه می دهیم که تخم مرغ به خوبی پخته شود. هنگامی که روی تخم مرغ کاملاً طلایی شود ماهیتابه را از فر در می آوریم و املت را زیرو رو می کنیم و دوباره داخل فر قرار می دهیم تا طرف دیگر هم طلایی شود. ماهیتابه را از خارج می کنیم و املت را سرو کنیم. نوش جان.

 

اشتراک گذاری
این مطلب را هم بخوانید  ماهی سالمون تایلندی

دیدگاهتان را بنویسید

لطفاً دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید