طرز تهیه املت اسفناج اسپانیایی

طرز املت اسفناج اسپانیایی

ارزش غذایی:

  • کالری: ۲۰۹
  • چربی: ۱۳ گرم
  • چربی اشباع شده: ۳ گرم
  • کربوهیدرات: ۱۱ گرم
  • شکر: ۲ گرم
  • فیبر: دو گرم
  • پروتئین: ۱۲ گرم
  •  نمک: ۰.۵ گرم

زمان آماده شدن: ۱۰دقیقه

برای ۸ نفر

مواد لازم:

  • اسفناج ۴۰۰ گرم
  • روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
  • پیاز بزرگ ۱ عدد نگینی خورد شده
  • تخم مرغ ۱۰ عدد
  • سیب زمینی ۱ عدد  نگینی خورد شده

طرز تهیه املت اسپانیایی:

ابتدا اسفناج ها را داخل یک آبکش بریزید و آنها را روی قابلمه بخارپز کنید.بعد از آن که اسفناج ها کاملا پخته شده آنها را داخل یک کاسه بریزید و حسابی بکوبید.

فر خود را داغ کنید. روغن زیتون را داخل یک ماهیتابه تفلون یا نچسب بریزید و با ملایمت پیاز و سیب زمینی را برای ۱۰ دقیقه تفت دهید تا سیب زمینی ها نرم شود.تخم مرغ ها را داخل یک کاسه بزرگ بشکنید و به آن نمک و فلفل اضافه کنید.سپس اسفناج ها را داخل ماهیتابه بریزید و با سیب زمینی و پیاز مخلوط کنید  و بعد تخم مرغ ها را به مواد اضافه کنید و به خوبی هم بزنید. البته می توانید تخم مرغ ها را هم نزنید. در انتها ماهی تابه را داخل فر قرار می‌دهیم و اجازه می دهیم که تخم مرغ به خوبی پخته شود. هنگامی که روی تخم مرغ کاملاً طلایی شود ماهیتابه را از فر در می آوریم و املت را زیرو رو می کنیم و دوباره داخل فر قرار می دهیم تا طرف دیگر هم طلایی شود. ماهیتابه را از خارج می کنیم و املت را سرو کنیم. نوش جان.

 

اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

لطفاً دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید