طرز تهیه تخم مرغ و فلافل
ارزش غذایی:
- کالری: ۴۰۴
- چربی: ۲۶ گرم
- چربی اشباع شده: ۴ گرم
- کربوهیدرات: ۲۹ گرم
- قند: ۳ گرم
- فیبر: ۵ گرم
- پروتئین: ۱۵ گرم
- نمک: ۰.۷ گرم
زمان آماده سازی: ۴۰ دقیقه
زمان پخت: ۵ دقیقه
برای ۸ نفر
مواد لازم تخم مرغ و فلافل:
- تخم مرغ بزرگ ۹ عدد
- روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
- پیاز بزرگ ۲ عدد نگینی خورد شده
- سیر ۲ حبه له شده
- زیره سبز یک قاشق غذاخوری
- پودر گشنیز یک قاشق غذاخوری
- کنسرو نخود یک عدد
- گشنیز تازه ۲ مشت
- پودر سوخاری ۲۰۰ گرم
- آرد سفید ۵ قاشق غذاخوری
- کنجد ۳ قاشق غذاخوری
- روغن زیتون برای سرخ کردن
طرز تهیه تخم مرغ و فلافل:
هشت تخم مرغ را داخل یک ماهی تابه قرار دهید و آنها را به مدت پنج دقیقه بعد از جوش آمدن آب بپزید. سپس آنها را از آن خارج کنید و اجازه دهید که خنک شوند تا جایی که بتوانید آنها را با دست بگیرید.
داخل یک ماهی تابه دیگر روغن زیتون را بریزید و پیاز ها و سیر له شده را داخل آن تفت دهید تا زمانی که طلایی شود. سپس ادویه ها را به مواد اضافه کنید و دقایقی دیگر به تفت دادن ادامه دهید. در مرحله بعد نخود و گشنیز را که به خوبی ساطوری کرده اید به ماهیتابه اضافه کنید و مواد را به خوبی بکوبید تا له و یک دست شود. نمک و فلفل و آرد و پودر سوخاری را با یکدیگر به خوبی در یک کاسه مخلوط کنید.
مواد آماده شده را داخل پودر سوخاری بریزید و به خوبی مخلوط کنید.سپس مواد آماده شده را به ۸ قسمت تقسیم کنید و یک قسمت از آن را بردارید و یک تخممرغ درون آن قرار دهید و به خوبی تخم مرغ را با این مواد بپوشانید. سپس توپ های آماده شده را دوباره در پودر سوخاری بغلتانید تا سطح تخم مرغ به خوبی پوشش داده شود.
در یک ماهیتابه گود روغن زیتون بریزید و روغن را بهخوبی داغ کنید تخم مرغ ها را داخل ماهیتابه بیندازید تا به خوبی سرخ شود. نوش جان