به این مطلب چه امتیازی میدهید؟
مواد لازم برای هر نفر:
بادمجان 1عدد متوسط
ارده کنجد محلی 3 قاشق مربا خوری
آبلیمو محلی 1 قاشق چای خوری
گوجه کوچک 1 عدد
جعفری ساتوری 1 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 3 قاشق مربا خوری
سیر 1حبه
نمک و فلفل به مقدار لازم
نحوه ی پخت:
۱)اول بادمجون رو کبابی کنید
۲)بادمجون رو پوست بگیرید و با چنگال له کنید
۳)ارده و آبلیمو رو بهش اضافه کنید
۴)سیر رنده شده و نمک و فلفل رو به مواد اضافه کنید…اگه میخواید موادتون یه دست تر بشه بریزید تو مخلوط کن و کاملا میکس کنید
۵)مواد رو تو ظرف بکشید و دورش گوجه خرد شده بچینید و روش هم جعفری ساتوری شده بریزید…روغن زیتون رو هم روی غذا تون بریزید…نوش جان😊
ارائه شده توسط تیم دوپامین
تهیه شده توسط نعیمه علیدوست