مواد لازم:
- ۲۵ گرم بادام پوست کنده
- روغن زیتون یک قاشق غذا خوری
- سینه مرغ ۲ عدد
- لیمو ترش
مواد لازم برای تهیه سس:
- روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری
- پیاز نگینی ریز خرد شده یک عدد متوسط
- سیر ریز خرد شده ۲ حبه
- زنجبیل له شده یک قاشق چای خوری
- پودر کاری ۲ قاشق غذا خوری
- ادویه بادیان ختایی یک قاشق غذا خوری
- زردچوبه یک چهارم قاشق غذا خوری
- آرد ۱ قاشق غذا خوری
مواد لازم برای تهیه برنج:
- برنج قهوه ای ۱۰۰ گرم
- پیاز خرد شده ۲ عدد
مواد لازم برای تهیه سالاد
- هویج باریک خرد شده یک عدد متوسط
- خیار باریک خورد شده یک عدد متوسط
- فلفل قرمز تند خورد شده یک عدد کوچک
- آبلیمو نصف استکان
- نعنای تازه ۱ مشت
- گشنیز تازه ۱ مشت
طرز تهیه:
برنج قهوه ای را در آب جوش به مدت ۳۵ دقیقه به بپزید تا حسابی نرم شود.
بادام ها را در یک هاون حسابی بکوبید تا کاملا له شود سپس آنها را داخل بشقاب پخش کنید.کف سینی فر را با مقدار کمی از روغن چرب کنید.با یک قلمو مقداری روغن زیتون به طرف سینه مرغ بمالید و با نمک آن را مزه دار کنید.سینه های مرغ را به بادام های له شده آغشته کنید طوری که تمام سینه مرغ را در بر گیرد.سینه های مرغ را تفت دهید تا زمانی که طلایی شوند.
در این بین سس را هم درست می کنیم.روغن را داخل ماهیتابه میریزیم و صبر کنیم تا داغ شود سپس آن پیاز٬ سیر و زنجبیل اضافه می کنیم.در ماهیتابه را به صورت نیمه بسته قرار می دهیم و اجازه می دهیم تا ۸ دقیقه بپزد شود و رنگ طلایی به خود بگیرد.سپس در ماهیتابه را برمیداریم و اجازه می دهیم تا دو دقیقه دیگر هم بجوشد اما مراقب باشید که سیرها نسوزند.
پودر کاری٬ ادویه بادیان ختایی٬ در چوبی و فلفل سیاه را با یکدیگر به خوبی مخلوط کنید و داخلی. ماهی تابه بریزید.آرد سفید را کم کم به مخلوط اضافه کنید و به خوبی هم بزنید. در انتها ۴۰۰ میلی لیتر آب اضافه کنید و مدام هم بزنید.
حالا صبر کنید تا به جوش آید و اجازه دهید که برای ۱۰ دقیقه بپزد.اگر مخلوط سس شروع به پریدن کرد در ماهیتابه را به صورت نیمه بسته روی آن قرار دهید. سس را از روی گاز بردارید و خیلی آهسته هم بزنید.
هنگامی که برنج قهوه ای آماده شد پیازهایی که از قبل خورد کردیم را اضافه می کنیم و برای یک دقیقه دیگر مواد را می پزیم.در این هنگام سالاد را هم آماده میکنیم. در یک کاسه هویج و خیار را به همراه فلفل قرمز٬آبلیمو و سبزیجات مخلوط می کنیم.
سینه های مرغ را درون بشقاب قرار میدهیم و سس را به روی مرغ ها ریخته و با سالاد سرو می کنیم.