همواره بحثی تمام نشدنی بین کسانی که رژیم می گیرند وجود داشته است: بهترین راه برای کم کردن وزن و کم نگه داشتن آن چیست؟ رژیم با کربوهیدارات بالا؟ رژیم با شکر کم؟ رژیمی که تماماً پروتئین باشد؟ و سوالاتی از این دست. در این ویدئو شاهد مصاحبة «جف نیپرد»، بدنساز طبیعی حرفه ای، پاورلیفتر و مربی بدنسازی، با «استفان گینی»، دکترای عصب شناسی و صاحب تحقیقات بسیار در زمینۀ عصب شناسی چربی بدنی و مسائل مرتبط با چاقی و مغز و نویسندۀ کتاب «مغز گرسنه»، خواهیم بود. مباحث اصلی مطرح شده در این ویدئو عبارتند از:
- مقدمه و خلاصۀ بحث
- آیا مدل کالری ورودی-کالری خروجی برای افزایش وزن درست است؟
- آیا اندازه گیری و یادداشت کالری ها یا “کمتر خوردن و تحرک بیشتر” بهترین راه برای کاهش وزن است؟
- علم در رابطه با مدل کالری ورودی-کالری خروجی چه می گوید؟
- “آیا کالری با کالری تفاوتی ندارد؟”
- چرا بعضی افراد نسبت به بقیه راحت تر چربی اضافه می کنند؟
- آیا “تفاوتی” در مغز افراد چاق وجود دارد؟
- نقش شکر در افزایش چربی، چاقی و دیابت چیست؟
- آیا شکر اعتیاد آور است؟
- نکات کاربردی در مورد جلوگیری از چاقی یا کاهش وزن چیست؟
دیدگاهتان را بنویسید