خوراک گوشت مراکشی

طرز تهیه خوراک گوشت مراکشی

ارزش غذایی:

  • کالری: ۳۵۰
  • چربی:۲۲ گرم
  • چربی اشباع شده: ۹ گرم
  • کربوهیدرات: ۱۳ گرم
  • قند: ۹ گرم
  • فیر: ۲ گرم
  • پروتئین: ۲۷ گرم
  • نمک: ۱.۵ گرم

زمان آماده سازی: ۵ دقیقه

زمان پخت: ۴۰ دقیقه

برای ۴ نفر

مواد لازم برای تهیه خوراک گوشت مراکشی:

  • گوشت گردن نیم کیلو گرم
  • پاپریکا ۲ قاشق چای خوری
  • دارچین ۳ قاشق چای خوری
  • گوجه فرنگی ۲ عدد نگینی خرد شده
  • سیر ۲ حبه
  • جعفری خرد شده یک مشت
  • روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه خوراک گوشت مراکشی:

یک ماهی تابه نچسب یا تفلون را روی شعله گاز قرار دهید تا به خوبی داغ شود.کمی روغن زیتون به داخل ماهی تابه اسپری کنید و گوشت گوسفند را داخل ماهیتابه بریزید و به خوبی آن را سرخ کنید.ادویه ها را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر به سرخ کردن گوشت ادامه دهید.

گوجه فرنگی خرد شده٬ سیر و جعفری را به ماهی تابه اضافه کنید و کمی آب به موادمان اضافه می کنیم سپس در ماهی تابه را می گذاریم و اجازه می‌دهیم نیم ساعت تا ۴۰ دقیقه به خوبی پخته شود. نوش جان

 

اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

لطفاً دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید