سالاد مرغ
امتیاز این مطلب

طرز تهیه سالاد مرغ ساتای

ارزش غذایی:

  • کالری: ۳۵۳
  • چربی: ۱۰ گرم
  • چربی اشباع شده: دو گرم
  • کربوهیدرات: ۲۴ گرم
  • قند: ۲۱ گرم
  • فیبر: ۷ گرم
  • پروتئین: ۳۹ گرم
  • نمک:۱.۶  گرم

مواد لازم برای تهیه سالاد مرغ ساتای:

  • سویا سس یک قاشق غذاخوری
  • پودر کاری یک قاشق چای خوری
  • پودر زیره سبز یک چهارم قاشق چای خوری
  • سیر یک حبه خرد شده
  • عسل یک قاشق چای خوری
  • سینه مرغ ۲ عدد
  • کره بادام زمینی یک قاشق غذاخوری
  • سس فلفل ۱ قاشق غذاخوری
  •  آبلیموی تازه یک قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
  • کاهو ۲ عدد کوچک
  • خیار یک عدد کوچک باریک برش خورده
  • گیشنیز خرد شده یک مشت
  •  انار یک نصفه

طرز تهیه  خوراک مرغ ساتای:

ابتدا سویا سس را داخل یک کاسه بزرگ بریزید و به آن پودر کاری٬ پودر زیره سبز٬ سیر و عسل را اضافه کنید. سپس سینه های مرغ را به صورت خلال برش بزنید و مواد مزه دار کننده اضافه کنید و به خوبی سینه های مرغ را با مواد ترکیب کنید. کاسه را به مدت ۱ ساعت در فریزر قرار دهید تا سینه های مرغ به خوبی طعم بگیرند.

در همین حین کره بادام زمینی را به همراه سس فلفل٬ آبلیموی تازه و یک قاشق آب برای تهیه سس ترکیب کنید. سینه های مرغ را از فریزر خارج کنید سپس روغن زیتون را کف ماهیتابه بریزید و روی شعله متوسط قرار دهید. سینه های مرغ را به مدت ۵ تا ۶ دقیقه داخل ماهیتابه به خوبی سرخ کنیدو بعد آنها را داخل یک ظرف بچینید.

کاهو را به همراه خیار٬ گشنیز و انار را با یکدیگر ترکیب کنید و در یک دیس ریخته و روی آن کمی سس که از قبل آماده کرده ایم می ریزیم. در انتها سینه های مرغ را بر روی کاهو قرار می دهیم و باقیمانده سس را بر روی سینه های مرغ میریزیم. نوش جان

 

اشتراک گذاری
این مطلب را هم بخوانید  مرغ کاری

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید