سالاد مرغ

طرز تهیه سالاد مرغ ساتای

ارزش غذایی:

  • کالری: ۳۵۳
  • چربی: ۱۰ گرم
  • چربی اشباع شده: دو گرم
  • کربوهیدرات: ۲۴ گرم
  • قند: ۲۱ گرم
  • فیبر: ۷ گرم
  • پروتئین: ۳۹ گرم
  • نمک:۱.۶  گرم

مواد لازم برای تهیه سالاد مرغ ساتای:

  • سویا سس یک قاشق غذاخوری
  • پودر کاری یک قاشق چای خوری
  • پودر زیره سبز یک چهارم قاشق چای خوری
  • سیر یک حبه خرد شده
  • عسل یک قاشق چای خوری
  • سینه مرغ ۲ عدد
  • کره بادام زمینی یک قاشق غذاخوری
  • سس فلفل ۱ قاشق غذاخوری
  •  آبلیموی تازه یک قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
  • کاهو ۲ عدد کوچک
  • خیار یک عدد کوچک باریک برش خورده
  • گیشنیز خرد شده یک مشت
  •  انار یک نصفه

طرز تهیه  خوراک مرغ ساتای:

ابتدا سویا سس را داخل یک کاسه بزرگ بریزید و به آن پودر کاری٬ پودر زیره سبز٬ سیر و عسل را اضافه کنید. سپس سینه های مرغ را به صورت خلال برش بزنید و مواد مزه دار کننده اضافه کنید و به خوبی سینه های مرغ را با مواد ترکیب کنید. کاسه را به مدت ۱ ساعت در فریزر قرار دهید تا سینه های مرغ به خوبی طعم بگیرند.

در همین حین کره بادام زمینی را به همراه سس فلفل٬ آبلیموی تازه و یک قاشق آب برای تهیه سس ترکیب کنید. سینه های مرغ را از فریزر خارج کنید سپس روغن زیتون را کف ماهیتابه بریزید و روی شعله متوسط قرار دهید. سینه های مرغ را به مدت ۵ تا ۶ دقیقه داخل ماهیتابه به خوبی سرخ کنیدو بعد آنها را داخل یک ظرف بچینید.

کاهو را به همراه خیار٬ گشنیز و انار را با یکدیگر ترکیب کنید و در یک دیس ریخته و روی آن کمی سس که از قبل آماده کرده ایم می ریزیم. در انتها سینه های مرغ را بر روی کاهو قرار می دهیم و باقیمانده سس را بر روی سینه های مرغ میریزیم. نوش جان

 

اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

لطفاً دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید