طرز تهیه سالاد مرغ ساتای
ارزش غذایی:
- کالری: ۳۵۳
- چربی: ۱۰ گرم
- چربی اشباع شده: دو گرم
- کربوهیدرات: ۲۴ گرم
- قند: ۲۱ گرم
- فیبر: ۷ گرم
- پروتئین: ۳۹ گرم
- نمک:۱.۶ گرم
مواد لازم برای تهیه سالاد مرغ ساتای:
- سویا سس یک قاشق غذاخوری
- پودر کاری یک قاشق چای خوری
- پودر زیره سبز یک چهارم قاشق چای خوری
- سیر یک حبه خرد شده
- عسل یک قاشق چای خوری
- سینه مرغ ۲ عدد
- کره بادام زمینی یک قاشق غذاخوری
- سس فلفل ۱ قاشق غذاخوری
- آبلیموی تازه یک قاشق غذاخوری
- روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
- کاهو ۲ عدد کوچک
- خیار یک عدد کوچک باریک برش خورده
- گیشنیز خرد شده یک مشت
- انار یک نصفه
طرز تهیه خوراک مرغ ساتای:
ابتدا سویا سس را داخل یک کاسه بزرگ بریزید و به آن پودر کاری٬ پودر زیره سبز٬ سیر و عسل را اضافه کنید. سپس سینه های مرغ را به صورت خلال برش بزنید و مواد مزه دار کننده اضافه کنید و به خوبی سینه های مرغ را با مواد ترکیب کنید. کاسه را به مدت ۱ ساعت در فریزر قرار دهید تا سینه های مرغ به خوبی طعم بگیرند.
در همین حین کره بادام زمینی را به همراه سس فلفل٬ آبلیموی تازه و یک قاشق آب برای تهیه سس ترکیب کنید. سینه های مرغ را از فریزر خارج کنید سپس روغن زیتون را کف ماهیتابه بریزید و روی شعله متوسط قرار دهید. سینه های مرغ را به مدت ۵ تا ۶ دقیقه داخل ماهیتابه به خوبی سرخ کنیدو بعد آنها را داخل یک ظرف بچینید.
کاهو را به همراه خیار٬ گشنیز و انار را با یکدیگر ترکیب کنید و در یک دیس ریخته و روی آن کمی سس که از قبل آماده کرده ایم می ریزیم. در انتها سینه های مرغ را بر روی کاهو قرار می دهیم و باقیمانده سس را بر روی سینه های مرغ میریزیم. نوش جان