ماهی سالمون با ادویه

طرز تهیه ماهی سالمون با ادویه

ارزش غذایی:

  • کالری: 482
  • چربی: ۳۰ گرم
  • چربی اشباع شده: ۵ گرم
  • کربوهیدرات: دو گرم
  • قند: یک گرم
  • فیبر: ۰ گرم
  • پروتئین: ۵۱ گرم
  • نمک: ۰.۴  گرم

زمان آماده سازی: ۱۰ دقیقه

زمان پخت: ۲۰ دقیقه

برای ۶ نفر

مواد لازم برای تهیه ماهی سالمون با ادویه:

  • فیله ماهی سالمون یک و نیم کیلوگرم
  • روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
  • پودر زنجبیل نصف قاشق چای خوری
  • پودر پاپریکا ۱ قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه یک دوم قاشق چایخوری
  • پودر خردل ۱ قاشق چای خوری
  • عسل یک قاشق چای خوری
  • لیموی حلقه ‌ای برش زده برای تزیین یک عدد

طرز تهیه ماهی سالمون با ادویه:

ابتدا فر را در دمای ۱۸۰ تا ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا به خوبی داغ شود.کف سینی مخصوص فر را با کاغذ روغنی یا فویل آلومینیومی برای جلوگیری از چسبیدن ماهی بپوشانید.با استفاده از یک قلمو روغن زیتون را به پوست ماهی سالمون آغشته کنید.

پودر زنجبیل را با پودر پاپریکا٬ فلفل سیاه٬ پودر خردل و عسل ترکیب کنید و به آن یک قاشق غذاخوری روغن زیتون اضافه کنید.سپس ماده آماده شده را با استفاده از قلمو روی بخش گوشت ماهی سالمون آغشته کنید.

در انتها برای مدت ۲۰ دقیقه ماهی سالمون را داخل فر قرار دهید تا به خوبی پخته شود.با استفاده از یک چاقو می ‌توانید متوجه شوید که آیا ماهی به خوبی پخته شده است یا خیر.

نوش جان.

 

اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

لطفاً دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید