طرز تهیه چیکن عبدو
چیکن عبدو
5 از 1 رای

طرز تهیه چیکن عبدو

ارزش غذایی:

  • کالری: ۴۹۰
  • پروتئین: ۴۴ گرم
  • کربوهیدرات: ۵ گرم
  • چربی: ۳۳ گرم
  • برای ۶ نفر

مواد لازم:

  • مرغ یک و نیم کیلوگرم
  • روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
  • سرکه سفید نصف فنجان
  • آب یک چهارم فنجان
  • سیر له شده یک حبه
  • فلفل سیاه آسیاب نشده ۲ قاشق چای خوری
  • برگ بو سه عدد
  • شکر ۱ قاشق غذاخوری (اضافه کردن شکر اختیاری می باشد در صورتی که دوست دارید خوراک شما کمی شیرین باشد)

طرز تهیه چیکن عبدو:

یک ماهی تابه بزرگ را روی شعله متوسط قرار دهید تا داغ شود.در یک کاسه بزرگ سویا سس٬ سرکه سفید و آب را با یکدیگر ترکیب کنید سپس تکه های مرغ را داخل این مواد بریزید و حسابی مخلوط کنید تا زمانی که موها رنگ قهوه ای به خود بگیرند.

تکه های مرغ را داخل آرام پز بچینید. مخلوط سرکه و سویا سس رو روی تمام مرغ ها بریزید و در آخر سیر٬ فلفل سیاه و برگ بو را به موادمان اضافه می کنیم.حالا  اجازه می دهیم که مرغ ها به مدت ۴ تا ۶ ساعت داخل آرام پز پخته شوند و حسابی موادمان غلیظ شوند.

دقت داشته باشید که اگر دوست دارید این خوراک کمی شیرین باشد شکر را در اواخر مرحله پخت به مرغ ها اضافه کنید. نوش جان

 

اشتراک گذاری
این مطلب را هم بخوانید  الویه رژیمی

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید