طرز تهیه املت یونانی
ارزش غذایی:
- کالری: ۳۷۱
- چربی: ۲۸ گرم
- چربی اشباع شده: ۹ گرم
- کربوهیدرات: ۵ گرم
- شکر: ۰ گرم
- فیبر: یک گرم
- پروتئین: ۲۴ گرم
- نمک: ۲ گرم
مواد لازم:
- تخم مرغ ۱۰ عدد
- جعفری خرد شده یک مشت
- روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری
- پیاز قرمز یک عدد بزرگ نگینی خورد شده
- گوجه فرنگی بزرگ ۳ عدد درشت خورد شده
- زیتون سیاه یک مشت
- پنیر فتا ۱۰۰ گرم
طرز تهیه:
ابتدا فر را روشن کنید تا کاملاً داغ شود. تخم مرغ ها را در یک کاسه بزرگ بشکنید و به همراه جعفری های خرد شده٬ نمک و فلفل مخلوط کنید.در یک ظرف تفلون یا نچسب روغن زیتون را بریزید و روی شعله قرار دهید تا کاملاً داغ شود سپس پیاز های نگینی خرد شده را داخل تابه بریزید و حدود ۵ دقیقه تفت دهید تا جایی که کمی قهوه ای شود. سپس گوجه فرنگی و زیتون های سیاه را به پیاز اضافه کنید و این مواد را برای دو دقیقه بپزید تا گوجه ها نرم شود.
حالا شعله را کم کنید و تخم مرغ ها را داخل ماهیتابه بریزید. شروع به هم زدن کنید و اجازه دهید تا تخم مرغ ها کمی پخته شود تا زمانی که نیم پز شود اما کمی شل باشد. حالا پنیر فتا را تکه تکه کنید و بر روی مواد قرار دهید.در انتها ماهیتابه را به مدت پنج دقیقه داخل فر قرار دهید تا املت ما کاملاً بپزد و طلایی شود.
یک پاسخ
سلام فقط ۶۰۰کالری تو تخم مرغشه ، ۲۴۰کالری روغن زیتونش،میشه ،۳۷۱ کالری که فرمودید توی چقدر پخته شدش هست؟