به این مطلب چه امتیازی میدهید؟
طرز تهیه ماهی تیلاپیا
ارزش غذایی:
کالری: ۱۷۲
برای ۴ نفر
مواد لازم:
- فیله ماهی تیلاپیا ۴ عدد
- کره ۲ قاشق چای خوری
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- پودر سیر نصف قاشق چای خوری
- لیموی ورقه شده یک عدد
- کلم بروکلی ۱ عدد
طرز تهیه:
ابتدا فر را در دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا به خوبی داغ شود.فیله های ماهی تیلاپیا را در کف ظرف مخصوص فر بچینید و کره را به آن اضافه کنید.با استفاده از پودر سیر و نمک و فلفل فیله های ماهی را طعم دار کنید و بر روی هر کدام از فیله های ماهی دو برش لیموترش قرار دهید.در آخر کلم های بروکلی را به دور ظرف بچینید و بر روی آن کمی نمک و فلفل بپاشید.
روی ظرف را با فویل بپوشانید و برای مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید تا ماهی ها کاملا پخته شود. سپس ظرف را از فر بیرون می آوریم و غذا را سرو می کنیم. نوش جان