ماهی تیلا پیا

طرز تهیه ماهی تیلاپیا

ارزش غذایی:

کالری: ۱۷۲

برای ۴ نفر

مواد لازم:

  • فیله ماهی تیلاپیا ۴ عدد
  • کره ۲ قاشق چای خوری
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • پودر سیر نصف قاشق چای خوری
  • لیموی ورقه شده یک عدد
  • کلم بروکلی ۱ عدد

طرز تهیه:

ابتدا فر را در دمای ۱۹۰ درجه سانتی ‌گراد قرار دهید تا به خوبی داغ شود.فیله های ماهی تیلاپیا را در کف ظرف مخصوص فر بچینید و کره را به آن اضافه کنید.با استفاده از پودر سیر و نمک و فلفل فیله های ماهی را طعم دار کنید و بر روی هر کدام از فیله های ماهی دو برش لیموترش قرار دهید.در آخر کلم های بروکلی را به دور ظرف بچینید و بر روی آن کمی نمک و فلفل بپاشید.

روی ظرف را با فویل بپوشانید و برای مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید تا ماهی ها  کاملا پخته شود. سپس ظرف را از فر بیرون می آوریم و غذا را سرو می ‌کنیم. نوش جان

 

 

اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

لطفاً دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید