ماهی تیلا پیا
امتیاز این مطلب

طرز تهیه ماهی تیلاپیا

ارزش غذایی:

کالری: ۱۷۲

برای ۴ نفر

مواد لازم:

  • فیله ماهی تیلاپیا ۴ عدد
  • کره ۲ قاشق چای خوری
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • پودر سیر نصف قاشق چای خوری
  • لیموی ورقه شده یک عدد
  • کلم بروکلی ۱ عدد

طرز تهیه:

ابتدا فر را در دمای ۱۹۰ درجه سانتی ‌گراد قرار دهید تا به خوبی داغ شود.فیله های ماهی تیلاپیا را در کف ظرف مخصوص فر بچینید و کره را به آن اضافه کنید.با استفاده از پودر سیر و نمک و فلفل فیله های ماهی را طعم دار کنید و بر روی هر کدام از فیله های ماهی دو برش لیموترش قرار دهید.در آخر کلم های بروکلی را به دور ظرف بچینید و بر روی آن کمی نمک و فلفل بپاشید.

روی ظرف را با فویل بپوشانید و برای مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید تا ماهی ها  کاملا پخته شود. سپس ظرف را از فر بیرون می آوریم و غذا را سرو می ‌کنیم. نوش جان

 

 

اشتراک گذاری
این مطلب را هم بخوانید  مرغ با سیر

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید