ارزش غذایی:
- کالری: ۲۴۰
- چربی: ۱۲ گرم
- چربی اشباع شده: ۳ گرم
- کربوهیدرات: یک گرم
- شکر: ۱ گرم
- فیبر: ۰ گرم
- پروتئین: ۳۲ گرم
- نمک: ۰.۳ گرم
مواد لازم:
- سینه مرغ ۶ عدد
- روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
- سرکه بالزامیک نصف قاشق غذا خوری
- پنیر پارمیسان ۲۵ گرم
- لیمو ترش
- برای مزه دار کردن:
- سیر ۲ حبه
- برگ رزماری ۳ عدد
- برگ مریم گلی ۶ عدد
- رنده پوست لیمو یک نصفه
- روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
هر سینه مرغ را میان دو کاغذ روغنی قرار دهید. با استفاده از یک وردنه روی سینه مرغ ها بکشید تا کمی صاف شود و ضخامت آن کاهش پیدا کند. سپس سینه های مرغ را داخل یک بشقاب قرار دهید.
برای مزه دار کردن٬ سیر ها را با دسته هاون به خوبی له کنید. برگ رزماری و مریم گلی را به سیر اضافه کنید و دوباره این مواد را به خوبی با هم ترکیب کنید. پوست رنده شده لیمو و آبلیمو٬ ۳ قاشق روغن زیتون و مقداری فلفل به موادمون اضافه کنید. حالا این مواد را به روی سینه های مرغ بریزید و مطمئن شوید که به خوبی سطح سینه های مرغ را پوشش داده است.حالا روی سینه های مرغ را بپوشانید و اجازه دهید که دو ساعت در فریزر استراحت کند.
باربیکیوی خود را آماده کنید و سینه های مرغ را بر روی آن قرار دهید تا به خوبی پخته شود.
در همین حین دو قاشق روغن زیتون و سرکه بالزامیک را در یک کاسه بزرگ بریزید.سپس پنیر پارمسان را داخل به موادمان اضافه می کنیم. در انتها سس را روی سینه های مرغ می ریزیم و به همراه لیمو ترش سرو می کنیم. نوش جان