[wcm_nonmember]
[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”17812″ img_size=”large” alignment=”center” style=”vc_box_rounded” label=””][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]اغلب ما راجع به گلوتن شنیدهایم. پروتئینی که در آرد گندم وجود دارد و باعث ایجاد التهاب گسترده در بدن میشود. آمریکاییها میلیونها دلار خرج رژیم های بدون گلوتن میکنند تا بتوانند مراقب سلامتیشان باشند.
اما اگه ریشه مشکل را پیدا نکرده باشیم چه؟ در این کتاب آقای دکتر استیون گاندری افشا میکند که گلوتن تنها یکی از پروتئینهای گیاهی بسیار سمی لکتین است.
لکتین نه تنها در غلات بلکه در محصولات بدون گلوتن هم وجود دارد. باید گفت که لکتین را می توان در میوه ها، سبزیجات، آجیلها و لوبیاها هم پیدا کرد.
دکتر گاندری توانسته با تکنیکها و متدی که در این کتاب یاد میدهد هزاران بیماری که از اختلالهای خود ایمنی، دیابت، سندرم روده چکه کن، بیماری قلبی و بیماریهای عصبی رنج میبردهاند را درمان کند.
در متد دکتر گاندری شما ابتدا سم زدایی سلولها، ترمیم روده و تغذیه بدن را یاد میگیرید.[/vc_column_text][porto_buttons btn_title=”مطالعه رایگان با خرید اشتراک” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fdopaminefit.irr%2Fsubscription%2F|title:%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D8%B1%D8%A7%DA%A9″ btn_align=”porto-btn-center” btn_size=”porto-btn-large” btn_title_color=”#ffffff” btn_bg_color=”#e30143″ css_adv_btn=”.vc_custom_1617886532737{border-radius: 5px !important;}”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]
[/wcm_nonmember]
[wcm_restrict]
[real3dflipbook id=”4″]
[/wcm_restrict]