ماهی سالمون تایلندی

طرز تهیه ماهی سالمون تایلندی

ارزش غذایی ماهی سالمون تایلندی:

  • کالری: ۲۸۱
  • چربی: ۱۷ گرم
  • چربی اشباع شده: ۴ گرم
  • کربوهیدرات: ۳ گرم
  • قند ۲ گرم
  • فیبر: صفر گرم
  • پروتئین ۲۹ گرم
  • نمک: ۱.۵ گرم

زمان آماده سازی: ۵ دقیقه

زمان پخت: ۳۰ دقیقه

مواد لازم برای تهیه ماهی سالمون تایلندی:

  • فیله ماهی سالمون ۴ عدد
  • روغن آفتابگردان ۲ چای خوری
  • زنجبیل رنده شده یک قاشق چای خوری
  • فلفل قرمز خرد شده یک عدد
  • پیازچه یک مشت ریز خورد شده
  • سویا سس یک و نیم قاشق غذاخوری
  • شکر یک چهارم قاشق چای خوری
  • گشنیز خرد شده ۲۰ گرم

طرز تهیه ماهی سالمون تایلندی:

ابتدا دمای فر را در ۲۲۰ درجه فارنهایت قرار دهید تا به خوبی داغ شود سپس ماهی های سالمون را داخل سینی فر قرار دهید و داخل فر بگذارید و اجازه دهید تا ماهی سالمون به خوبی پخته و گریل شود.

در همین حین یک ماهیتابه نچسب را داغ کنید و روغن را داخل ماهی تابه اضافه کنید سپس زنجبیل٬ فلفل قرمز و پیازچه را به ماهی تابه اضافه کنید و برای دو تا سه دقیقه به خوبی تفت دهید. حالا سویا سس٬ شکر و کمی آب به آن اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.در انتها گشنیز خرد شده را روی سس آماده شده بپاشید و بلافاصله بر روی ماهی سالمون بریزید. نوش جان

 

اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

لطفاً دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید