ماهی سالمون تایلندی
ماهی سالمون تایلندی
3 از 1 رای

طرز تهیه ماهی سالمون تایلندی

ارزش غذایی ماهی سالمون تایلندی:

  • کالری: ۲۸۱
  • چربی: ۱۷ گرم
  • چربی اشباع شده: ۴ گرم
  • کربوهیدرات: ۳ گرم
  • قند ۲ گرم
  • فیبر: صفر گرم
  • پروتئین ۲۹ گرم
  • نمک: ۱.۵ گرم

زمان آماده سازی: ۵ دقیقه

زمان پخت: ۳۰ دقیقه

مواد لازم برای تهیه ماهی سالمون تایلندی:

  • فیله ماهی سالمون ۴ عدد
  • روغن آفتابگردان ۲ چای خوری
  • زنجبیل رنده شده یک قاشق چای خوری
  • فلفل قرمز خرد شده یک عدد
  • پیازچه یک مشت ریز خورد شده
  • سویا سس یک و نیم قاشق غذاخوری
  • شکر یک چهارم قاشق چای خوری
  • گشنیز خرد شده ۲۰ گرم

طرز تهیه ماهی سالمون تایلندی:

ابتدا دمای فر را در ۲۲۰ درجه فارنهایت قرار دهید تا به خوبی داغ شود سپس ماهی های سالمون را داخل سینی فر قرار دهید و داخل فر بگذارید و اجازه دهید تا ماهی سالمون به خوبی پخته و گریل شود.

در همین حین یک ماهیتابه نچسب را داغ کنید و روغن را داخل ماهی تابه اضافه کنید سپس زنجبیل٬ فلفل قرمز و پیازچه را به ماهی تابه اضافه کنید و برای دو تا سه دقیقه به خوبی تفت دهید. حالا سویا سس٬ شکر و کمی آب به آن اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.در انتها گشنیز خرد شده را روی سس آماده شده بپاشید و بلافاصله بر روی ماهی سالمون بریزید. نوش جان

 

اشتراک گذاری
این مطلب را هم بخوانید  طرز تهیه بابا گانوش(غذای عربی)

دیدگاهتان را بنویسید

لطفاً دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید