به این مطلب چه امتیازی میدهید؟
طرز تهیه خوراک گوشت مراکشی
ارزش غذایی:
- کالری: ۳۵۰
- چربی:۲۲ گرم
- چربی اشباع شده: ۹ گرم
- کربوهیدرات: ۱۳ گرم
- قند: ۹ گرم
- فیر: ۲ گرم
- پروتئین: ۲۷ گرم
- نمک: ۱.۵ گرم
زمان آماده سازی: ۵ دقیقه
زمان پخت: ۴۰ دقیقه
برای ۴ نفر
مواد لازم برای تهیه خوراک گوشت مراکشی:
- گوشت گردن نیم کیلو گرم
- پاپریکا ۲ قاشق چای خوری
- دارچین ۳ قاشق چای خوری
- گوجه فرنگی ۲ عدد نگینی خرد شده
- سیر ۲ حبه
- جعفری خرد شده یک مشت
- روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه خوراک گوشت مراکشی:
یک ماهی تابه نچسب یا تفلون را روی شعله گاز قرار دهید تا به خوبی داغ شود.کمی روغن زیتون به داخل ماهی تابه اسپری کنید و گوشت گوسفند را داخل ماهیتابه بریزید و به خوبی آن را سرخ کنید.ادویه ها را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر به سرخ کردن گوشت ادامه دهید.
گوجه فرنگی خرد شده٬ سیر و جعفری را به ماهی تابه اضافه کنید و کمی آب به موادمان اضافه می کنیم سپس در ماهی تابه را می گذاریم و اجازه میدهیم نیم ساعت تا ۴۰ دقیقه به خوبی پخته شود. نوش جان