به این مطلب چه امتیازی میدهید؟
طرز تهیه سالاد مصری
ارزش غذایی:
- کالری: ۲۶۰
- چربی: ۱۲ گرم
- چربی اشباع شده: دو گرم
- کربوهیدرات: ۱۷ گرم
- قند: ۷ گرم
- فیبر: ۱۰ گرم
- پروتئین: ۱۶ گرم
- نمک: ۰.۳ گرم
زمان آماده سازی: ده دقیقه
زمان پخت: ۵ دقیقه
برای دو نفر
مواد لازم برای تهیه سالاد مصری:
تخم مرغ ۲ عدد
- لیمو یک عدد
- کنجد ۱ قاشق غذاخوری
- روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
- پیاز قرمز ۱ عدد خرد شده
- سیر ۳ حبه خرد شده
- پودر زیره سبز ۱ قاشق چای خوری
- زیره سبز نصف قاشق چای خوری
- کنسرو لوبیا چیتی یک عدد
- کاهو یک عدد کوچک
- گوجه فرنگی ۲ عدد
طرز تهیه سالاد مصری:
تخم مرغ ها را به مدت ۸ دقیقه بپزید و سپس اجازه دهید تا کاملاً سرد شود. در همین حین لیمو ترش را با ۳ قاشق غذا خوری آب به همراه کنجد ترکیب کنید.
در یک ماهی تابه روغن را بریزید و اجازه دهید تا داغ شود سپس پیازها را به مدت ۵ دقیقه تفت دهید تا به خوبی نرم شود. پودر زیره سبز و دانه زیره سبز را به پیاز اضافه کنید و یک تفت کوچک دهید سپس کنسرو لوبیا چیتی به آن اضافه کنید.کمی آب لیمو ترش برای مزه بهتر می توانید به آن اضافه کنید.
با یک قاشق مواد را داخل بشقاب بریزید و روی آن کاهو را قرار دهید. تخم مرغ و گوجه را اضافه کنید و سس کنجدی که از قبل تهیه کرده ایم را روی آن بریزید.