3/5 - (1 امتیاز)
طرز تهیه ماهی سالمون تایلندی
ارزش غذایی ماهی سالمون تایلندی:
- کالری: ۲۸۱
- چربی: ۱۷ گرم
- چربی اشباع شده: ۴ گرم
- کربوهیدرات: ۳ گرم
- قند ۲ گرم
- فیبر: صفر گرم
- پروتئین ۲۹ گرم
- نمک: ۱.۵ گرم
زمان آماده سازی: ۵ دقیقه
زمان پخت: ۳۰ دقیقه
مواد لازم برای تهیه ماهی سالمون تایلندی:
- فیله ماهی سالمون ۴ عدد
- روغن آفتابگردان ۲ چای خوری
- زنجبیل رنده شده یک قاشق چای خوری
- فلفل قرمز خرد شده یک عدد
- پیازچه یک مشت ریز خورد شده
- سویا سس یک و نیم قاشق غذاخوری
- شکر یک چهارم قاشق چای خوری
- گشنیز خرد شده ۲۰ گرم
طرز تهیه ماهی سالمون تایلندی:
ابتدا دمای فر را در ۲۲۰ درجه فارنهایت قرار دهید تا به خوبی داغ شود سپس ماهی های سالمون را داخل سینی فر قرار دهید و داخل فر بگذارید و اجازه دهید تا ماهی سالمون به خوبی پخته و گریل شود.
در همین حین یک ماهیتابه نچسب را داغ کنید و روغن را داخل ماهی تابه اضافه کنید سپس زنجبیل٬ فلفل قرمز و پیازچه را به ماهی تابه اضافه کنید و برای دو تا سه دقیقه به خوبی تفت دهید. حالا سویا سس٬ شکر و کمی آب به آن اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.در انتها گشنیز خرد شده را روی سس آماده شده بپاشید و بلافاصله بر روی ماهی سالمون بریزید. نوش جان