5/5 - (1 امتیاز)
طرز تهیه مرغ تندوری
ارزش غذایی:
- کالری: ۱۷۱
- چربی: ۷ گرم
- چربی اشباع شده: ۳ گرم
- کربوهیدرات: ۴ گرم
- شکر: دو گرم
- فیبر: ۰ گرم
- پروتئین: ۲۴ گرم
- نمک: ۰.۳ گرم
مواد لازم برای ۸ نفر:
- لیمو ترش ۲ عدد
- ادویه پاپریکا ۴ قاشق چای خوری
- پیاز قرمز ۲ عدد نگینی ریز خورد شده
- ران مرغ ۱۶ عدد
- روغن زیتون برای برس کردن روی مرغ ها
مواد لازم برای مزه دار کردن:
- ماست یونانی ۳۰۰ میلی لیتر
- زنجبیل رنده شده ۱ عدد بزرگ
- سیر له شده ۴ حبه
- ادویه گراماسالا سه چهارم قاشق چای خوری
- زیره سبز سه چهارم قاشق چایخوری
- پودر چیلی یک دوم قاشق چای خوری
- زردچوبه یک چهارم قاشق چای خوری
طرز تهیه:
آبلیمو را با پاپریکا و پیاز قرمز در یک کاسه مخلوط کنید. سپس ران های مرغ را داخل موادمان قرار می دهیم و اجازه می دهیم تا ده دقیقه استراحت کنند.
تمام موادی برای مزه دار شدن می باشد را با یکدیگر ترکیب می کنیم و روی مرغ ها می ریزیم.مطمئن شوید که این مواد کاملاً مرغ ها را پوشش دهد و سپس برای حداقل یک ساعت داخل فریزر قرار دهید.
شعله های بالای فر را روشن کنید و اجازه دهید که فر شما کاملا گرم شود.ران های مرغ را داخل سینی فر قرار دهید. روی سطح مرغ ها را با استفاده از قلمو روغن بمالید و هر طرف از مرغ ها را به مدت ۸ دقیقه گریل کنید تا کاملاً پخته شود. نوش جان