طرز تهیه مرغ تندوری
مرغ تندوری
5 از 1 رای

طرز تهیه مرغ تندوری

ارزش غذایی:

  • کالری: ۱۷۱
  • چربی: ۷ گرم
  • چربی اشباع شده: ۳ گرم
  • کربوهیدرات: ۴ گرم
  • شکر: دو گرم
  • فیبر: ۰ گرم
  • پروتئین: ۲۴ گرم
  • نمک: ۰.۳  گرم

مواد لازم برای ۸ نفر:

  • لیمو ترش ۲ عدد
  • ادویه پاپریکا ۴ قاشق چای خوری
  • پیاز قرمز ۲ عدد نگینی ریز خورد شده
  • ران مرغ ۱۶ عدد
  • روغن زیتون برای برس کردن روی مرغ ها

مواد لازم برای مزه دار کردن:

  • ماست یونانی ۳۰۰ میلی لیتر
  • زنجبیل رنده شده ۱ عدد بزرگ
  • سیر له شده ۴ حبه
  • ادویه گراماسالا سه چهارم قاشق چای خوری
  • زیره سبز سه چهارم قاشق چایخوری
  • پودر چیلی یک دوم قاشق چای خوری
  • زردچوبه یک چهارم قاشق چای خوری

طرز تهیه:

آبلیمو را با پاپریکا و پیاز قرمز در یک کاسه مخلوط کنید. سپس ران های مرغ را داخل موادمان قرار می دهیم و اجازه می دهیم تا ده دقیقه استراحت کنند.

تمام موادی برای مزه دار شدن می باشد را با یکدیگر ترکیب می کنیم و روی مرغ ها می ریزیم.مطمئن شوید که این مواد کاملاً مرغ ها را پوشش دهد و سپس برای حداقل یک ساعت داخل فریزر قرار دهید.

شعله های بالای فر را روشن کنید و اجازه دهید که فر شما کاملا گرم شود.ران های مرغ را داخل سینی فر قرار دهید. روی سطح مرغ ها را با استفاده از قلمو روغن بمالید و هر طرف از مرغ ها را به مدت ۸ دقیقه گریل کنید تا کاملاً پخته شود. نوش جان

اشتراک گذاری
این مطلب را هم بخوانید  ماهی تیلاپیا

دیدگاهتان را بنویسید

لطفاً دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید