طرز تهیه مرغ به همراه کره
ارزش غذایی:
- کالری: ۳۶۷
- چربی: ۱۸ گرم
- چربی اشباع شده: ۳ گرم
- کربوهیدرات: ۱۲ گرم
- قند: ۱۰ گرم
- فیبر: ۳ گرم
- پروتئین: ۳۷ گرم
- نمک:۰.۶ گرم
زمان آماده سازی: ۱۵ دقیقه
زمان پخت: ۳۵ دقیقه
برای ۴ نفر
مواد لازم برای تهیه مرغ به همراه کره:
مواد لازم برای مزه دار کردن:
- لیموی تازه یک عدد
- پودر زیره سبز ۲ قاشق چای خوری
- پاپریکا ۲ قاشق چای خوری
- پودر چیلی ۱ تا ۲ قاشق چای خوری
- ماست ۲۰۰ گرم
مواد لازم برای پخت:
- ران مرغ ۵۰۰ گرم
- روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
- پیاز بزرگ یک عدد نگینی خورد شده
- سیر له شده ۳ عدد
- زنجبیل تازه رنده شده
- ادویه گراماسالا یک قاشق چای خوری
- پودر شنبلیله ۲ قاشق چای خوری
- پوره گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری
- عصاره مرغ ۳۰۰ میلی لیتر
- مغز بادام پوست کنده شده ۵۰ گرم
طرز تهیه خوراک مرغ به همراه کره:
در یک کاسه متوسط تمام مواد لازم برای مزه دار کردن را به همراه نمک و فلفل ترکیب کنید. سپس ران های مرغ را داخل کاسه بریزید و حسابی با مواد ترکیب کنید. سپس به مدت یک ساعت داخل فریزر قرار دهید تا استراحت کند.
در یک ماهی تابه بزرگ روغن را داغ کنید و پیاز٬ سیر و مقداری نمک و فلفل را داخل ماهیتابه بریزید.بر روی شعله ی متوسط به مدت ۱۰ دقیقه پیاز را تفت دهید تا کمی نرم شود.
ادویه جات را به همراه پوره گوجه فرنگی به ماهی تابه اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا عطر ادویه جات بلند شود و در انتها ران های مرغ را که از قبل از مزه دار کرده ایم به ماهی تابه اضافه می کنیم. به مدت ۱۵ دقیقه مرغ ها را می پزیم و سپس باقیمانده مواد مزه دار کردن مرغ به ماهی تابه اضافه می کنیم. بعد از به جوش آمدن بادام را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا به خوبی مرغ ها پخته شوند.
در صورت تمایل میتوانید این غذا را به همراه برنج سرو کنید. نوش جان